Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

A világ legnagyobb Óceánjárója - 2015 Európa parjain!

A Royal Caribbean International bejelentette az Oasis-osztály első teljes európai szezonját
Az Allure of the Seas olyan páratlan európai nyaralással várja utasait, amit csak egy Royal Caribbean hajó fedélzetén élhet átKözel öt éve osztozik a „Világ legnagyobb és leginnovatívabb hajója” címen az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas. A két testvér hajó minden nyaralni vágyó képzeletét megmozgatja és már több, mint 2 millió utas számára hozták el a felejthetetlen karibi nyaralás élményét. A Royal Caribbean International bejelentette, hogy 2010. évi finnországi átadását követően jövőre először tér vissza Európába az Allure of the Seas, és 2015 nyarán az egész nyári szezont a Földközi-tengeren tölti, s bázis-kikötőjéből, Barcelonából indul majd 7-éjszakás útjaira. A Royal Caribbean törzsutasai, a Crown & Anchor Society program tagjai már 2014. február 12-től foglalhatják le hajóútjukat az Allure of the Seas európai szezonjára.Ezen kívül a Rhapsody of the Seas ajánl majd három 10-11 éjszakás fekete-tengeri hajóutatIsztambulból, és számos 7-11 éjszakás, görög és török partokat érintő utat Rómából. Visszatér Velencébe aSplendour of the Seas és 7-éjszakás hajóutakra csábít a görög szigetek és a török partok felé. A három hajó 2015. évi nyári útjai 2014. február 18-tól foglalhatók.
“2015-ben a Royal Caribbean soha nem látott európai lehetőségeket biztosít a nyaralni vágyóknak” mondta Carol Schuster, a Royal Caribbean International senior elnök-helyettese. “Valamennyi európai vizeken hajózó Royal Caribbean óceánjáró átfogó felújításon ment át, hogy ők is biztosítani tudják a páratlan Allure of the Seas legnépszerűbb koncepcióit. Mindegy, mely Royal Caribbean hajót választja, barátságos és elkötelezett személyzetünk valamennyi tagja, a mottónkul szolgáló Gold Ancor szolgáltatásban fogja részesíteni, ezzel is hozzájárulva felejthetetlen európai nyaralásához”.

2015. május 24-től az Allure of the Seas minden vasárnap Barcelonából indul 7-éjszakás útjaira, érintve Palma De Mallorca-t, Provence-t (Marseilles), Firenzét/Pisa-t (La Spezia), Romát (Civitavecchia) és Nápolyt/Caprit. Az utasok választhatják Rómát is a beszálláshoz. 
Az Allure of the Seas fedélzetén a vendégek a leginnovatívabb és legsokrétűbb fedélzeti szolgáltatással és kényelemmel találkozhatnak. A hét tematikus körzetben olyan különlegességek várják az utasokat, mint a25 méteres drótkötélpályaa kézzel faragott körhinta, a Rising Tide lebegő bár, a vízi-színház, a 12ezer élő fát és növényt felvonultató Central Park, vagy egy Broadway musical. Az Allure of the Seas számos olyan különlegességgel is elkápráztatja vendégeit, amit csak egy Royal Caribbean hajón lehet megtalálni, mint például az iker FlowRider szörfszimulátorok, a tenger fölé kinyúló jacuzzik, a korcsolyapálya vagy a H2O Zone gyerek aquapark. És ne feledkezzünk meg a Royal Promenade-ról, a 136 méter hosszú, fedett sétálóutcáról, ahol vásárlási, étkezési és szórakozási lehetőségek várják az utasokat.

Az Allure of the Seas elhozza a gyerekek kedvenceit is, hiszen 2010-óta a Royal Caribbean a nemzetközi hírű DreamWorks Animation SKG –vel együttműködve több hajóján megtalálható a DreamWorks Experience, az exkluzív szórakoztató program. A DreamWorks Experience programot először az Allure of the Seas fedélzetén vezették be, hiszen a sokak által szeretett figura, a „Shrek”-ből ismert Fiona hercegnő volt a hajó „keresztanyja”. A gyerekek részt vehetnek parádékon, szórakoztató foglalkozásokon, tematikus eseményeken, melyek a  DreamWorks Animation legnépszerűbb rajzfilm figuráinak közreműködésével jönnek létre, többek között Po a “Kung Fu Panda”-ból, Shrek, Fiona és Kandúr a “Shrek”-ből, vagy Alex az oroszlán, Gloria a víziló és a pingvinek a “Madagascar”-ból. Az Allure of the Seas-n található egy 3-D mozi, ahol mindig megtekinthetők a legújabb DreamWorks Animation filmek, és a kabinokban van egy dedikált RCTV csatorna, ahol számos film várja a rajzfilmek kedvelőit.
Royal Caribbean díjnyertes családi programjai szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy valamennyi generáció számára felejthetetlen élmény legyen az európai nyaralás az Allure of the Seas fedélzetén. A hajótársaság ingyenes Adventure Ocean gyermek programja folyamatos tanulási és szórakozási lehetőséget nyújt több korcsoportban. 3-tól 11 éves korig képzett gyermek felügyelők vigyáznak a gyerekekre, 12-től 17 éves korig egy rugalmasabb szórakoztatás várja a fiatalokat, csak nekik szóló eseményekkel, FlowRider, Rock Wall és sport programokkal. De ne feledkezzünk meg a legkisebbekről sem, az Allure of the Seas Royal Babies & Tots gyermek-megőrzője gondoskodik a legkisebb, 6-36 hónapos utasokról.