Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Heti Mega akció

 Kedvező akciós árak a nyári mediterrán és a téli ázsiai hajóutakra!
MÁR 299 EUR-TÓL / FŐ

FOGLALÁSI IDŐSZAK: 2016.07.29-08-04.


AZ ÁRAK MÁR TARTALMAZZÁK AZ NCCF DÍJAT ÉS A KIKÖTŐI ILLETÉKET IS!

FÖLDKÖZI-TENGER & MEDITERRÁN TÉRSÉG

A részvételi díjak tartalmazzák: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), kikötői illetékeket, NCCF-et, medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.

A részvételi díjak nem tartalmazzák: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, borravalót kb. 13,50 USD / fő / nap, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatot, parti kirándulásokat, betegség-,baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást 1,3%.

Figyelem! Kedvezményes ajánlataink kizárólag a megadott napokon hétköznap 09.00 - 17.00 h között készülő új és leelőlegezett foglalásokra vonatkoznak. Név módosításra nincs lehetőség. A fenti akciós árak személyenként, kétágyas elhelyezés esetén érvényesek.

A foglaláshoz a pontos, útlevél szerinti nevek és születési dátumok szükségesek. Véglegesíteni min. 40% előleg befizetésével, a 45 napon belüli utaknál a teljes részvételi díj kifizetésével lehetséges, legkésőbb 24 órán belül.

Az ajánlatok a szabad helyek függvényében, korlátozott számú kabinokra érvényesek, más akcióval nem kombinálhatóak.

A kalkuláció hozzászámolja az illetéket az árhoz, azonban az a kiírás szerint ingyenes! 08.04.-ig