Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Az Atalanta B.C

Az Atalanta Bergamasca Calcio (ismert még Atalanta, Atalanta Bergamo és Atalanta BC néven is) egy bergamoi székhelyű olasz labdarúgócsapat, amely jelenleg a Serie A-ban szerepel. A csapat közismert becenevei a Nerazzurri, valamint az Orobici. Az Atalanta felszerelése egy kék-fekete csíkos ingből, egy fekete nadrágból és két szintén fekete sportszárból áll. A klub stadionja a 26,638 férőhelyes Stadio Atleti Azzurri d'Italia. Olaszországban gyakran illetik a klubot a Regina delle provinciali (a vidéki klubok királynője) jelzővel, ami arra vezethető vissza, hogy az Atalanta az egyik legsikeresebb vidéki klub az országában.
forrás wikipedia

2016/17
Érkezett:
Alberto Paloschi (Swansea, 6.000.000 euró)
Kölcsönbe: Leonardo Spinazzola (Juventus), Ervin Zukanovic (Roma, 1.000.000)
Kölcsönből vissza:: Emanuele Suagher (Carpi), Matteo Ardemagni (Perugia), Michele Canini (Ascoli), Giuseppe De Luca (Bari), Salvatore Molina (Perugia), Forgács Dávid (Pisa), Franck Kessié (Cesena), Mattia Caldara (Cesena), Leonardo Gatto (Salernitana)
Távozott: Marten de Roon (Middlesbrough, 15.000.000), Prince Gouano (szerződése lejárt), Gianpaolo Bellini  (visszavonult), Marco Borriello (szl.), Forgács Dávid  (Ancona), Rubén Bentancourt (szerződését felbontották), Luca Cigarini (Sampdoria, 3.500.000)
Kölcsönbe: Kecskés Ákos (Újpest), Gaetano Monachello (Bari)
Kölcsönből vissza: Gabriel Paletta (Milan), Nicolo Cherubin (Bologna), Serge Gakpé (Genoa), Alessandro Diamanti (Kuangcsou Evergrande)
forrás nemzetisport.hu

Teljes csapatnévAtalanta Bergamasca Calcio SpA
Becenév La Dea (Az istennő) Nerazzurri (fekete-kékek) Orobici (Orobikok)
Székhely Bergamo, Olaszország

Mérkőzések

Mérkőzések szállás ajánlattal, foci jegy + hotel

Foglalási útmutató

Ajánlatkérés