Akciós szilveszteri utazások

 2023-2024

Részletek

Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2023-2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Manchester United és Manchester City hazai mérkőzéseinek helyszíne

Az Old Trafford stadion a Manchester United hazai pályája 1910 óta. A stadiont építtette: Archibald Leitch. A stadion beceneve The Theatre Of Dreams (Az álmok színháza). Ezt az elnevezést Sir Bobby Charlton találta ki. Anglia második legnagyobb stadionja a Wembley után. A stadion sok nagy eseménynek adott otthont. Amikor valami miatt a Wembley-ben nem tudtak játszani, az angol válogatott itt játszotta hazai meccseit (például Anglia-Magyarország 3:1, 2006). De az 1966-os világbajnokság pár meccsét, az 1996-os Európa-bajnokság meccseiből is itt rendeztek néhányat, de itt volt a 2003-as Bajnokok Ligája-döntő is (Milan-Juventus). Az UEFA 5 csillagos minősítést adott a stadionnak. A stadionban a legtöbb néző (76098) a 2007. március 31-i Blackburn Rovers elleni 4:1-es győzelem alkalmával volt. A stadion a város délnyugati részén található a központtól 3,5 km-re.

STADION MEGKÖZELÍTÉSE

Manchester nemzetközi repülőtere és a városközpont között gyakori busz és vonatjáratok közlekednek.

Metróval lehet legkönnyebben az Old Traffordhoz jutni a városközpontból. A Piccadilly vagy a Victoria állomásnál kell felszállni, ezek a vonalak az Old Trafford állomást is érintik, ahonnan pár perc sétára található a stadion.

Stadion térkép


A képre kattintva megnyílik nagyobban!

Térkép

Hospitality csomagok

Vendéglátás csomag (Salford Suite) - hosszú oldalon 2. gyűrű ülések felezővonalak mellett. A csomag tartalma: Salford Suite lounge bár használata készpénzzel, félidőben tea / kávé és fogadási lehetőségek.

Vendéglátás csomag (Manchester Suite) - Hosszú oldal 1. gyűrű ülések blokk N2408. A csomag tartalma: Hozzáférés a luxus suite részekhez rugalmas étkezés áll rendelkezésre,készpénzes bár, félidő alatt tea és kávé

Vendéglátás csomag (Kit Room) - sarok szektor ülőhely a 2. gyűrű. A csomag tartalma: Ételek és italok megvásárolhatóak és a fogadási lehetőségek