Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Manchester United és Manchester City hazai mérkőzéseinek helyszíne

Az Old Trafford stadion a Manchester United hazai pályája 1910 óta. A stadiont építtette: Archibald Leitch. A stadion beceneve The Theatre Of Dreams (Az álmok színháza). Ezt az elnevezést Sir Bobby Charlton találta ki. Anglia második legnagyobb stadionja a Wembley után. A stadion sok nagy eseménynek adott otthont. Amikor valami miatt a Wembley-ben nem tudtak játszani, az angol válogatott itt játszotta hazai meccseit (például Anglia-Magyarország 3:1, 2006). De az 1966-os világbajnokság pár meccsét, az 1996-os Európa-bajnokság meccseiből is itt rendeztek néhányat, de itt volt a 2003-as Bajnokok Ligája-döntő is (Milan-Juventus). Az UEFA 5 csillagos minősítést adott a stadionnak. A stadionban a legtöbb néző (76098) a 2007. március 31-i Blackburn Rovers elleni 4:1-es győzelem alkalmával volt. A stadion a város délnyugati részén található a központtól 3,5 km-re.

STADION MEGKÖZELÍTÉSE

Manchester nemzetközi repülőtere és a városközpont között gyakori busz és vonatjáratok közlekednek.

Metróval lehet legkönnyebben az Old Traffordhoz jutni a városközpontból. A Piccadilly vagy a Victoria állomásnál kell felszállni, ezek a vonalak az Old Trafford állomást is érintik, ahonnan pár perc sétára található a stadion.

Stadion térkép


A képre kattintva megnyílik nagyobban!

Térkép

Hospitality csomagok

Vendéglátás csomag (Salford Suite) - hosszú oldalon 2. gyűrű ülések felezővonalak mellett. A csomag tartalma: Salford Suite lounge bár használata készpénzzel, félidőben tea / kávé és fogadási lehetőségek.

Vendéglátás csomag (Manchester Suite) - Hosszú oldal 1. gyűrű ülések blokk N2408. A csomag tartalma: Hozzáférés a luxus suite részekhez rugalmas étkezés áll rendelkezésre,készpénzes bár, félidő alatt tea és kávé

Vendéglátás csomag (Kit Room) - sarok szektor ülőhely a 2. gyűrű. A csomag tartalma: Ételek és italok megvásárolhatóak és a fogadási lehetőségek