Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Stamford Bridge

A Stamford Bridge London Fulham városrészében, Hammersmith and Fulham kerületben található 19. század végén épült atlétikai pálya, amely 1905 óta a Chelsea FC otthona.[2] A stadiont The Bridge-ként is szokták nevezni a szurkolók körében. Befogadóképessége 42 055 fő, ezzel a Stamford Bridge a hetedik legnagyobb stadion a Premier League-ben, és a legkisebb a Nagy négyes csapatai közt.

A stadion a nevét egy nyugat londoni híd, és annak patakja után kapta, amely közelében fekszik. A Sanford hídról és Stanford Creek nevű patakról van szó,amely nevekből máig sem ismert okokból kialakult a stadion mai neve. Vélhetően, az is befolyásolta a név kialakulását, 1066-ban egy híres Anglia szempontjából igen fontos katonai ütközet volt a norvégok és az angolok között egy York melletti kisvárosnál Stamford Bridge-nél és amelyet az angolok megnyertek: ez volt a Stamford Bridge-i ütközet.[3] (forrás:wikipedia)

Alaprajz


Kattintásra megnyílik nagyban is!

Térkép

Hospitality csomagok

Hospitality csomag (Zola Suite) - Luxus párnázott Hosszú oldali ülések. A csomag tartalma: mérkőzés előtti büfé ingyenes bár fél- és teljes munkaidős snack

Vendéglátás csomag (Captain Club) - Hosszú oldal ülések. A csomag tartalma: Excutive ülések fogadási lehetőség. Az otthoni és semleges rajongók csak!