Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Incentive Üzleti utaztatás szakmai utak
Incentive, Üzleti utaztatás, szakmai utak

A Broadway Holiday Utazási Iroda, mint a klasszikusan hagyományos  és a testre szabott egyedi "tailor made" utak, valamint sport utazások specialistája, a XXI. század kihívásainak megfelelően egyéni, vállalati és incentive utazásra szakosodott profi csapata 15 év tapasztalatával, kreatív ötletekkel és megbízható idegenforgalmi kapcsolatokkal áll partnerei és vendégei rendelkezésére, a világ bármely pontján.

Irodánk a világ legnagyobb nemzetközi utazási irodáinak magyarországi partnereként kínálja utazásait, a magas nemzetközi normák minden előnyével, annak érdekében, hogy ügyfeleink és partnereink számára mindig a lehető legmagasabb szintű szolgáltatásokat tudjuk nyújtani!

Az üzleti, szakmai utaztatás mellett a világ bármely tájára szervezünk ügyfeleink egyedi igényei alapján kialakított testre szabott, „tailor made" utakat és túrákat, valamint olyan sport és aktív szabadidős utazásokat is szervezünk, amelyek új színt visznek a magyarországi sport és szabadidős turizmus kínálatába!

Utazási portfoliónkból válogatva igyekszünk újabb és újabb úti célokra elkalauzolni utasainkat, illetve az eddig is népszerű célterületekre új útvonalakat és alternatívákat is kínálunk!


Nálunk megkülönböztetett figyelemre számíthat, hiszen az egyéni igények pontos ismeretében személyre, családra, vállalkozásra szabott, egyedi ajánlatot készítünk Önnek.

Az optimális választás érdekében tájékoztatjuk Önöket az egyes területek sajátosságairól és az adott témában az utazási piacon fellelhető összes lehetőségről.


Legnagyobb utazási partnereinknek köszönhetően a teljes nemzetközi utazási palettából válogathatnak, az Önök számára legideálisabb feltételekkel, a legkedvezőbb áron.

Személyre és családra szabott ingyenes szak tanácsadással, speciális törzsutas-kedvezményekkel, meglepetésekkel várjuk minden utazásnál! Önök megtervezik pihenésüket, és mi az egyéni kívánságaiknak megfelelően megvalósítjuk az elképzeléseiket!

A mi feladatunk, hogy Önök a lehető legjobb kiszolgálást kapják itthon és külföldön egyaránt!

Szeretnénk az Ön személyes utazási szaktanácsadója lenni, aki az utazással kapcsolatos összes tennivalót leveszi a válláról!

Partnereink számára rugalmasan kialakított szerződéses rendszerünkben kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a rendelkezésére álló pénzügyi kereteken belül a lehető leggazdagabb “szolgáltatáscsomagot” biztosítsuk Önöknek, a meghatározott foglalási preferenciák alapján.Legfontosabb szolgáltatásaink:

 Személyre szabott utazási szak tanácsadás,  Incentive, szakmai utazásokm  Tréningek, konferenciák szervezése,  Üzleti utaztatás,  Jutalom és tanulmányi utak szervezése, portutaztatás ( foci, tenisz belépőjegyek, Moto Gp, F-1, stb.), Szállásfoglalás a világ bármely pontján,  Luxusutazások, egzotikus utak,  Óceáni és tengeri hajóutak,  Folyami hajóutak Európa csatornáin, Vitorlás túrák,  Egyéni és csoportos utazások. Nyaralóprogramok, Körutazások, Városlátogatások, Wellness & SPA, Repülőjegy foglalás, Fapados repülőjegyek, Fly & drive programok, Kalandtúrák, Koncert, hangverseny és színházjegyek

Önnek csak az úti célt kell kijelölnie, és mi szállítjuk a megoldást- a legoptimálisabb áron, hiszen

Számunkra Ön a legfontosabb ügyfél!

A múlt hagyományai, és a jelen kötelez bennünket, így a tökéletes kiszolgálás érdekében abban tudunk segíteni, amihez a legjobban értünk: a felejthetetlen utazások megszervezésében!

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett partnereink között köszönthetjük!

A jövőbeni együttműködés reményében, terveik, céljaik megvalósításához sok sikert kívánva,


Őszinte tisztelettel:


"Az élmény összeköt!"


Szakmai utak - Messe, Trade, Events, Congress programok

Berlin Messe, Köln Messe, Hannover Messe, Düsseldorf Messe, London Trade. stb.. bármely ország és bármely város ahol vásárok vagy kongresszusok, találkozók zajlanak. Esetleg egyedi gyárlátogatást szeretne cége vagy alkalmazottai részére? Személyre szabott árajánlatot készítünk létszámnak és közlekedési eszköznek megfelelően.