Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Nászutak és esküvői csomagajánlatok 2024 Tengerparti esküvő | Esküvő külföldön | Álomesküvő


Hivatalos vagy Szimbolikus tengerparti esküvő helyszínek:
Esküvő Korfun
Esküvő és nászút Madeirán
Tenerife esküvő
Esküvő Gran Canaria szigetén
Esküvő Máltán
Esküvő Skopelos szigetén
Esküvő a Maldív-szigeteken
Esküvő Sri Lankán
Esküvő Mauritiuson
Esküvő Seychelle-szigeteken
Thaiföld esküvő –Koh Samui
Esküvő Dubajban
Sandals Resort a Karib-térségben
AMResorts Mexikó és Karib-térség
Esküvő Kubában
Esküvő Mexikóban
Miami Esküvő - Simply and Beautiful!
Esküvő Dominikán
Esküvő Como Cocoa szigetén

Nászutak itthon vagy külföldön

Tudtad, hogy a házasság leveled a megkötéstől számítva 6 hónapig biztosít lehetőséget, hogy nászutas kedvezményt kérhess, bármilyen nem akciós, külföldi csomagtúra utazásra?

Nos, akkor elárultuk a nagy TITKOT, bizony ilyen egyszerű!

Természetesen mindenféle lehetőség adott, ha éppen valami még sem tetszik, a legjobb konstrukciókat, ajándékokat, és lehetőségeket nézzük amikor Ajánlatot kértek tőlünk!

Amennyiben nemcsak a nászutat hanem a szertartást is szeretnétek külföldön megtartani erre is van mód!

Érdeklődjetek bátran!
 kattintson a képre az oldal megtekintéséhezAll inclusive nászút

További ajánlataink

Nászút helyszínek - Európára

További ajánlataink

Egzotikus ajánlatok - nászút tervezéshez

További ajánlataink

Mire figyeljek nászút szervezésénél?

Először is a nagy kérdés, lánykori névvel, vagy az új férjezett névvel foglaljunk le az utazást?

A válasz mindig egyszerű: Az érvényes útiokmány megléte e legfontosabb, tehát az abban szereplő névvel érdemes foglalni. A kedvezmény ígény bevételéhez a házasságlevelet kell bemutatni, nincs összefüggésben a már felvett névvel. A név változás után nyolc napon belül kezdeményezni kell a személyi igazolvány cseréjét. Számolni kell ügyintézési időkre is, mikorra készülnek el az új okmányok.

Ellenben ha az új okmánnyal történik az utazás de a régivel lett lefoglalva a nászút, bizony a repülőjegyes foglalásokban is módosítani kell, ez pedig pár ezer forint névmódosítási díjjal jár. Tehát, fontoljuk meg, a sorrendet. Nem mindig elég, ha tudjuk mi lesz majd a férjezett nevünk.

A szállodában akkor is tudni fogják hogy nászutasok vagyunk ha a lánykori útlevéllel utazunk, de az útlevelet az érvényes okmányok szerint állítják ki, így ha a személyi igazolványunk megszűnik, az útlevél sem biztos hogy érvényes lehet érvényességi ideje alatt.
Pár nap csúszás a leadással nem a világ, így biztosan indulhatunk rögtön az esküvő után, ha több időt adtunk magunknak akkor még az új útokmányok is kész lehetnek, indulás előtt de erről érdemes mindig a Kormányablakoknál érdeklődni.
Tehát mindig legyen érvényes útiokmányunk, ez a legfontosabb.


Érdemes-e várni ajánlatokra, vagy lehet külön-külön is nézni repjegyet és szállást?

Mindegyik módszer járható, a szálláshelyek a szállás árából is biztosítanak szinte mindenhol kedvezményeket, ha csomag ajánlatokat választunk pl.: egy katalógusból, akkor valószínű a repjegy árából is kaphatunk kedvezményt, vagyis egységesen látjuk a levonást. Repülőjegyekben vannak páros akciók vagyis 2 fő együttes utazása esetén érvényes ár. lásd Emirates Légitársaság Mindegyik légitársaság más-más időközönként hozza ki a kedvezményes árait, egy repülőjegyes szakember tud segíteni nekünk, hiszen ők tapasztalataik szerint tudnak nekünk segíteni, és mindenféle kombinációkat nézni a tervezett úti célunk eléréséhez.
Viszont itt a légitársaságok is szabhatnak kéréseket, így lehet az útiokmányok számán túl, az érvényességi időket is kérhetik, főleg ha kedvezményes vízumot is intézni kell.