Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Sibeniki riviéra

A Sibeniki riviéra a sok apró szigetnek, nemzeti parkoknak és a gazdag kulturális -történelmi emlékműveinek köszönhetően képviseli Észak-Dalmácia értékeit.

Különlegesség, hogy Sibenik környékén két nemzeti park is található. Az egyik a vízesésiről híres Krk Nemzeti Park, a másik a Kornati Nemzeti Park egy csodálatos szigetcsoport, ahol nem mindennapos a tenger és természet nyugalma.

A megye szigetvilága 242 szigetből, kis szigetből, sziklaszirtből áll. Ez a szigettenger nagyrészt a šibeniki tengeri terület északnyugati részéhez tartozik. Főbb jellemzői: tagolt partvonal, kopár felszín és alacsony népsűrűség - a szigeteken mindössze 10 lakott település található. A szigeteken megőrizték  a mediterán életmódot. A Sibenik központjában érezni a több féle kultúra jelenlétét, mely miatt Sibenik megőrizte szépségét. A Sibeniki riviéra és Murter sziget a Big game Fishing-ről ismertek. A csodás természet és történelmi környezet számos kirándulási, rekreációs  és sportolási  lehetőséget kínál  vízen és szárazföldön.

Sibeniki riviéria nyaralás