Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Horvátországi nyaralás

Horvátország

Ismerje meg ezt a csodálatos természeti kincsekben gazdag országot. Közelsége és ár értékaránya miatt, a magyar utazó közönség nagy kedvence. Tengerpartja változatos. Ha nem szeretne sokat utazni, kényelmes és gyors autópályán keresztül gyorsan az Isztriai-félszigeten és Kvarner-öböl-ben lehet. Sok színű üdülőtelepek, apartmanok és minőségi szállodák várják betonos kiépített strandokkal. Rab-szigeti üdülőtelepeket a kisgyermekes családok szeretik nagyon, de a Dalmát Omis és Duce apartmanjai is igen népszerűek a természetes öblei miatt, gyermekek biztonságosan játszhatnak.
A szigetek a fiatalabb társaságok kedvencei, Brela pedig A Dalmácia természeti szépsége, Dubrovnik, Trogír és Biograd szintén népszerű.

Természeti kincsek:
Krka Nemzeti Park
Plitvicei Tavak
szinte bármely Dalmát részről könnyedén 1 nap alatt megjárható akár oda vagy vissza utazással szokták kombinálni, érdemes esetleg 1 tranzit szállást is beiktatni.

Használja bátran a keresőt is! Magyarország legnagyobb Hotvátországra szóló adatbázisát használjuk, így az Adria Gate, Unilne hr, kínálatokat is egyesíti magában a szűrőnk.Horvátország buszos utazás - Horvátország nyaralás busszal 2024

További ajánlataink