Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

Etihad Stadion

Az Etihad Stadion a Manchester City FC stadionja, az Egyesült Királyság tizenkettedik legnagyobb stadionja, befogadóképessége 55 097.

A 2015–16-os szezonra a stadiont kibővítették és már 55 097 néző befogadására alkalmas.
Itt rendezték 2008-ban az UEFA Kupa döntőjét. A stadion rögbimeccseknek, boksz világbajnokságnak és koncerteknek is otthont adott már.
 
A stadion Manchester belvárosától keletre található. A legközelebbi vasútállomás Ashburys, ahonnan körülbelül 20 perces sétával érhető el a stadion, de nincsenek útvonaljelző táblák. Manchester Picadilly vasútállomásról jól kitáblázott útvonalon érhető el a stadion illetve onnan indul a Metrolink (villamosféle közlekedési eszköz) is, a stadion az Etihad Campus megállójánál található.
A helyi buszokról a SportCity nevű megállónál kell leszállni, mérkőzésnapokon vagy rendezvények alkalmával külön buszok is indulnak a stadionhoz. A stadionhoz tartozik egy 2000 helyes parkoló az autóval érkezők számára, de a környéken további parkolóhelyek találhatóak.

A labdarúgó-bajnokság szüneteiben a stadion az Egyesült Királyság legnagyobb zenei rendezvényeinek is otthont ad, befogadókapacitása ilyenkor a 60 000-et is elérheti. (forrás:wikipedia)

Alaprajz


Kattintásra megnyílik nagyban is!

Térkép

Hospitality csomagok

Vendéglátás csomag (93:20 Lounge) - Executive hosszú oldali 2. gyűrű ülések. A csomag tartalma: privát bársarok használata, készpénzes bár fogadási lehetőségek és a mérkőzés programot