Omán utazás repülővel

Salalah nyaralás 2024

Részletek

Álomnyaralások kedvező áron

Egzotikus utak 2024

Részletek

Csoportos tengeri hajóutak 2024

magyar idegenvezetővel

Részletek

A magyar idegenvezetővel tett csoportos afrikai körutazás repülővel izgalmas és egyedülálló módja a kontinens megismerésének. Algéria, Botswana, Dél-Afrika, Egyiptom, Etiópia, Ghána, Kenya, Madagaszkár, Marokkó, Szenegál, Szudán, Tanzánia, Tunézia, Uganda, Zimbabwe, Dél-Afrika és Dél-Afrika látványa és hangjai olyan élményt nyújtanak, amely örökre megmarad.

A magyar idegenvezetővel, aki megmutatja az utat, biztos lehet benne, hogy autentikus afrikai élményben lesz része, amely tanulságos és gazdagító lesz. Ghána nyüzsgő piacainak felfedezésétől kezdve Kenya fenséges vadvilágának szemtanúja vagy Egyiptom történelmi helyszíneinek megtekintésén át, egy magyar idegenvezetővel szervezett csoportos afrikai körút mindenki számára kínál valamit. Idegenvezetője segítségével biztos lehet benne, hogy a legtöbbet hozza ki az utazásból, és mindent láthat, amit az egyes országok kínálnak. Akár kalandra vágyik, akár egyszerűen csak a tengerparton szeretne pihenni Zanzibáron, Tunéziában vagy Marokkóban, egy frikai körút biztosan felejthetetlen élményt nyújt.

 

Kedvenc úti célok afrikai utazáshoz
Algéria csoportos körutazás, Botswana csoportos körutazás, Dél-Afrikai csoportos körutazás, Egyiptom csoportos körutazás, Etiópia csoportos körutazás, Ghána csoportos körutazás, Kenya csoportos körutazás és szafari programok, Madagaszkár utazás, Marokkó csoportos körutazás, Szenegál, Szudán, Tanzánia csoportos körutazás és nyaralás, Tunézia utazás, Uganda, Zimbabwe csoportos körutazás

 

Afrikai csoportos körutazás magyar idegenvezetővel 2024

További ajánlataink